یک برنامه غذایی برای درمان سردردهای شدید (بخش دوم)
یک برنامه غذایی برای درمان سردردهای شدید (بخش دوم)

یک برنامه غذایی برای درمان سردردهای شدید (بخش دوم)، این برنامه غذایی برای چه افرادی مناسب است؟ برنامه غذایی که سرشار از مواد مغذیست برای همه افرادی که علاقمند به پیشگیری، دفع بیماری‌های جدی و خواهان طول عمر هستند مفید است. این برنامه غذایی به صورتی تنظیم شده تا تامین کننده حداکثر مواد مغذی برای حفظ سلامت بدن باشد، ترمیم‌کننده سلول‌ها بوده و روند پیری را کندتر ‌می‌کند. در وهله اول به منظور پیشگیری از سرطان ارائه شد اما اثرات جانبی آن برای سلامتی مفیدتر است، این اثرات جانبی شامل درمان بیماری‌ها و کاهش وزن می‌باشد. این برنامه غذایی سرشار از مواد مغذیست.

گام سوم: خوردن حداقل یک فنجان پروتئین گیاهی در روز

نخودفرنگی و عدس منابع فوق‌العاده‌ای برای پروتئین گیاهی هستند. از دیگر موارد می‌توان به آجیل‌ها و مغزها مانند تخمه آفتابگردان و تخم شاهدانه یا غلات کامل مانند ارزن، کینوا یا جو ‌دو‌سر اشاره نمود. به خاطر داشته باشید که تمام غذاهای گیاهی طبیعی (غیر از میوه‌ها) حاوی پروتئین کافی هستند.

این خوراکی‌ها بدن شما را سرشار از مواد مغذی خواهند کرد بدون آنکه بدنتان را مملو از نیتروژن زائد یا بافت‌های اسیدی که در پروتئین حیوانی وجود دارد کنند. یکی از رازهای ضدپیری و خلاصی از شر سردردها، مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و محدود کردن پروتئین حیوانیست. اگر استفاده از این خوراکی‌ها منبع اصلی تامین پروتئین بدنتان باشد، احتمالا دیگر سردرد را تجربه نخواهید کرد.

گام چهارم: خوردن یک فنجان از انواع کلم در روز

سبزیجاتی مانند کلم پیچ، کلم بروکلی، آرگولا و کلم بروکسل فرایند سم‌زدایی از بدن را تسریع کرده، به سلول‌ها اجازه می‌دهند تا خود را ترمیم و سم‌زدایی کنند و مانع از بروز سردرد می‌شوند.

در هر سلول‌ یک موتور مرمت و جمع‌آوری فضولات وجود دارد و ترکیبات شفابخش در این گیاهان، سوخت لازم برای جمع‌آوری، دفع و نابودی این فضولات را فراهم می‌کند.

آنزیم‌هایی در دهان ما وجود دارند که به ما کمک می‌کنند تا این سبزیجات را بجویم. حتی اگر لازم است این سبزیجات را بپزید، باید مقداری از آنها را به صورت خام مصرف کنید. بنابراین حتی اگر می‌خواهید آنها را بپزید (به عنوان مثال برای سوپ) باید پیش از پختن آنها را خرد یا ساطوری نمائید. اگر پس از پختن آنها را خرد نمائید ترکیبات آنها برای سم‌زدایی از بدن از دست می‌رود.

گام پنجم: خوردن ۲ ماده حاوی کاروتنوئید در روز

من به عینه مشاهده کرده‌ام که در سیستم بدنی تقریبا تمام بیماران مبتلا به سردرد به طرز شگفت‌انگیزی میزان بسیار کمی کاروتنوئید وجود دارد و راز بهبود آنها در بالابردن سطح ترکیبات شیمیایی محافظ بافت‌های آنان است. به حالت موازنه درآوردن این نورون‌های عصبی در مغز موجب دفع سموم و در نتیجه رفع عوامل ایجاد سردرد خواهد شد.

مصرف کاروتنوئید به موازات مصرف کلم‌ها یکی از موثرترین راه‌های پیشگیری از ترکیبات التهابیست. کارتنوئید را در طیف وسیعی از رنگ‌ها می‌توانید بیابید، از بنفش در چغندر و قرمز در گوجه فرنگی تا نارنجی هویج و زرد کدو تنبل.

برگرفته از سایت مجله سلامت